Kan jeg “gør det selv”

Isolér selv og spar penge

Er du gør-det-selv typen, har du – som noget helt nyt – nu mulighed for selv at efterisolere din bolig med Papiruld. Ved at gøre det selv, er der penge at spare på håndværkerudgiften.

 

Vi har netop indkøbt en helt ny isoleringsmaskine, som husejere har mulighed for at leje. ”Hvis man har hænderne skruet rigtig på – og har det rigtige udstyr – er det faktisk meget nemt selv at efterisolere sit loft. I de fleste tilfælde vil man typisk kunne spare mellem 33-50% af den samlede pris ved at gøre det selv

Hvordan gør jeg det selv? Ønsker du selv at efterisolere dit loft, kontakter du Stevns Isolering, som derefter måler loftet op, så du har en præcis beregning af, hvor meget Papiruld der skal bruges. Derefter leveres Papiruld og maskine til dig, sammen med kyndig vejledning til, hvordan du udfører arbejdet. ”Maskinen står i en trailer ude ved vejen, så der skal ikke slæbes store sække gennem huset og op på loftet. Det er lettest at være to til at udføre arbejdet – én der står på loftet og blæser Papiruld ind, og én der fylder Papiruld i maskinen. Men så er det også hurtigt overstået. ”Et parcelhus på 120 m2 som skal efterisoleres på loftet med 200 mm, laves på en dag.